اندر خواص موزارلا: پنیر پیتزاخورها | تغذیه سالم

موزارلا یه جور پنیر تازه کش دار با طعم ملایمه که در اول از شیر بوفالو جفت و جور می شد اما امروزه این پنیر پرطرفدار رو از شیر گاو جفت و جور می کنن.

 

 

شیر استفاده شده در موزارلا شیر خام یا شیر پاستوریزه هستش. این پنیر طعم خوبی داره و واسه جفت و جور پیتزا و غذاهای ایتالیایی دیگه مانند لازانیا بسیار مناسبه. با ما باشین تا با خواص این پنیر فرنگی پرطرفدار بیشتر آشنا شید.

 

 

موزارلا از کجا اومده؟

موزارلا در قرن هفتم میلادی و در ایتالیا به دنیا اومد. در اون زمان بوفالوهای آسیایی به این کشور برده شدن تا زمین رو شخم بزنن. کم کم از شیر این حیوانات واسه جفت و جور پنیر استفاده کردن. پنیر موزارلا خیلی زود طرفداران زیادی پیدا کرد و در قرن هفدهم تولیدکنندگان اجناس لبنی، واسه پاسخگویی به نیاز و درخواست مصرف کنندگان از شیر گاو واسه جفت و جور این پنیر استفاده کردن.

 

موزارلا: از پروتئین تا کلسیم

پنیر موزارلا شامل پروتئین و چربیا (اسیدهای چرب اشباع شده ی لازم) هستش. اندازه چربی این پنیر بین ۱۵ تا ۲۰ درصده. موزارلا

منبع : tebyan.net

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *